Kaffemaskiner Malmö

Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad med över 300 000 invånare. I stormalmö bor över 700 000 invånare, Stormalmö ingår även i Öresundsregionen där det bor närmare 4 miljoner invånare.

Den tunga industrin har tidigare varit betydande för Malmö. Bland annat varvsindustrin och Kockums har varit en central del i Malmös näringsliv. I dag är situationen annorlunda. Malmö är mitt uppe i en förvandling från industri- till kunskapsstad. Näringslivet karakteriseras inte längre av ett fåtal stora företag utan av många små och medelstora. Privata tjänsteföretag är den sektor som växer snabbast. Starka sektorer i Malmö är logistik, detalj- och partihandel samt bygg- och fastighetsmarknad. Det kunskapsintensiva företagandet i Malmö omfattar flera välrenommerade företag inom bio- och medicinteknik, miljöteknik, IT och digitala media. Dataspelsindustrin växer snabbt i staden. Nyföretagandet är generellt på en högre nivå än både Skåne och riket.

I Malmö finns det över 6 000 företag och många kaffeleverantörer för er som vill ha en kaffemaskin till ert kontor.

Kaffe för företag i Malmö

I Malmö finns det en uppsjö av olika företag som erbjuder olika typer av kaffelösningar för företag.

Kaffeföretagen i Malmö erbjuder företag att hyra kaffemaskiner, leasa kaffemaskiner och köpa kaffemaskiner. Kaffeföretagen i Göteborg erbjuder alla typer av olika kaffemaskiner som helautomatiska kaffemaskiner, halvautomatiska kaffemaskiner, manuella kaffemaskiner och kapselmaskiner.