Priser Kaffeautomater

Kaffemaskiner

Att hyra eller leasa en kaffemaskin skall vara enkelt. Vi på jobbkaffe tycker alla förtjänar en riktigt bra kaffemaskin på jobbet som ger en bra kaffemaskin. Idag finns det många otroligt bra moderna kaffemaskiner för företag som gör ett gott och färskt kaffe på både malet kaffe och hela kaffebönor med en felfri service!

Att hyra en kaffemaskin är i många fall väldigt fördelaktigt då man undviker den stora investeringskostnaden som ett köp tillför, man undkommer även att betala för service eller lägga tid och energi på detta då man enbart hör av sig till sin uthyrare.

Hitta den bästa kaffemaskinen för just er verksamhet!

Idag har de flesta verksamheter och företag ett behov av en kaffeautomat på arbetsplatsen. Både medarbetare och kunder uppskattar en bra kopp kaffe. Många företag har ett stort behov av att kunna servera kunder, personal och andra besökare på en bra kopp kaffe på ett snabbt och enkelt sätt.

Att använda ett företag för att hyra en kaffemaskin kan vara en god lösning för just detta ändamålet!

Som företag går det bra att hyra en kaffemaskin till både restaurangen, kontoret och caféet. Fördelarna med att hyr en kaffemaskin är bland annat

  • Fast månadskostnad
  • Kräver ingen större investering
  • Underhåll- och serviceavtal

Vad kostar det att hyra en kaffemaskin?

Det finns en uppsjö av olika kaffemaskiner man kan hyra och olika slags lösningstyper för att underlätta för en verksamhet att servera ett färskt och gott kaffe. Priserna för dessa tjänster att hyra en kaffemaskin kan variera från leverantör till leverantör. De faktorerna som påverkar priset för att hyra kaffemaskin utgörs av olika faktorer som storlek på maskinen, design, modelltyp, kapacitet och prestanda, men även faktorer som ingredienser och förbrukningsvaror som kommer användas vid kaffebryggningen kommer spela in i kostnadsbilden.

Det stora avgörande för priset på att hyra en kaffemaskin är om den brygger kaffe på hela bönor, malet kaffe eller pulver. Underhållslösningen som man kommer teckna kring ett eventuellt avtal kommer påverka priset för att hyra kaffemaskinen.

Eftersom det kostar mer att brygga kaffe på hela bönor kommer driftkostnaden bli högre för att hyra kaffemaskiner som brygger varma drycker på denna typ av ingrediens.

När man som chef eller ägare planerar att hyra en kaffemaskin till sin verksamhet är det väldigt viktigt undersöka olika leverantörer och se vilken lösning som passar dig bäst!

Läs mer: Leasa Kaffemaskin

Läs mer: Köpa Kaffemaskin