Jobbkaffe - Allt om Kaffemaskiner

Jobbkaffe är en oberoende inspiration och jämförelsesajt om kaffe, där du som företagare kan läsa allt om att skaffa en kaffemaskin eller kaffelösning till jobbet.

Jobbkaffe är en kostnadsfri jämförelsesajt för alla besökare. Alla annonsörer du ser på vår hemsida erbjuder kaffelösningar för företag, kontor, arbetsplatser, restauranger och caféer.

Jobbkaffe.se är en tjänst från Otium Online AB.

En av de vanligaste frågorna många funderar kring när det kommer till kaffemaskiner är om man ska hyra kaffemaskin, köpa kaffemaskin eller leasa en kaffemaskin. Alla dessa frågor besvarar vi på jobbkaffe. 

Många undrar också vilken typ av kaffeautomat man ska skaffa till kontoret. Helautomatiska, Halvautomatiska, Manuella eller kapselmaskiner

Kaffemaskinsleverantörer

Är ni i behov av en kaffemaskin till ert företag, restaurang, café eller verksamhet. Kontakta någon av dessa kaffeleverantörer nedan för att erhålla en komplett offert av en kaffelösning. De svenska kaffeleverantörerna erbjuder företag att hyra, leasa och köpa kaffemaskiner med tillhörande serviceavtal och kaffe.

Ett av de vanligaste sättet att införskaffa en kaffemaskin är att leasa. Här hittar du information om vad det kostar att leasa en kaffemaskin

Många företag vill gärna hyra en kaffemaskin för att göra det enkelt för sig. Läs mer om vad det innebär att hyra en kaffemaskin!

Om man vill göra en investering och har utrymme i budgeten kan man välja att köpa sin egen kaffemaskin. Läs mer om att köpa kaffemaskin!

FIKA ÄR SVARET

Att fika med en kollega är oftast den bästa terapin man kan få!